În urma evaluării aplicaţiilor pentru participarea la Şcoala de Vară de la Sinaia „Regele Mihai și exilul românesc postbelic” organizată de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), juriul a desemnat următorii participanţi admişi:

Abăseacă Ioana

Dogeanu Ioana Andreea

Drăghici Ancuța-Evelina

Enescu Mădălin

Iordache Cezar-Alexandru

Panache Roberto-Alex

Stoica Ina

Ursu Vasile-George

Becciu Sorin

Bolduma  Viorel

David Andreea

Păun Irina

Plinschi Cătălina

Zanellato Matteo

Comisia de jurizare a fost formată din trei membri: Daniel Nica, reprezentant Institutul Cultural Roman, Adrian Niculescu, vicepreşedinte IICCMER, Mihaela Toader, expert IICCMER şi coordonator al proiectului Şcolii de Vară de la Sinaia.

Aplicanții declaraţi admişi vor fi contactați în zilele următoare pentru definitivarea detaliilor de participare. Felicitări câştigătorilor şi mulțumiri tuturor participanţilor care au aplicat anul acesta pentru Ediția a II-a a Școlii de Vară de la Sinaia.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la la telefon +40 21 316 7565 sau la e-mail office@www.iiccmer.ro.

***

Despre IICCMER

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) este o structură guvernamentală înființată în 2005 şi aflată în coordonarea Primului Ministru. Rolul său rezidă, înainte de toate, în gestionarea și analizarea din punct de vedere științific a perioadei totalitare și a consecințelor sale. În al doilea rând, IICCMER sprijină crearea și implementarea unor instrumente educaționale cu finalitate memorială, contribuind astfel la articularea contextului în care valorile și drepturile fundamentale să fie receptate de societatea noastră post-totalitară. Nu în ultimul rând, IICCMER are rolul de a aduna, arhiva și publica documente referitoare la memoria exilului românesc. Mai multe detalii despre activitatea IICCMER: https://www.iiccmer.ro/ sau https://www.facebook.com/InstitutuldeInvestigareaCrimelorComunismului.