Donează2021-01-30T12:18:14+02:00

Donează

Donaţia dumneavoastră ne ajută să continuăm efortul nostru şi să îndeplinim misiunea pe care o avem. Donația de obiecte, documente, fotografii etc din perioada comunistă ne duc cu un pas mai aproape de crearea unui muzeu al crimelor comunismului în România. Sprijinul financiar se poate de asemenea dovedi esențial pentru realizarea unor proiecte pentru păstrarea memoriei victimelor comunismului în România, pentru continuarea investigaţiilor ştiinţifice, a publicării rezultatelor obţinute şi pentru demararea programelor educaţionale.

Ajutorul dumneavoastră va contribui, prin sprijinirea eforturilor Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, la aducerea la lumina a unei perioade de abuzuri, crime, suferinte şi de lipsuri cumplite.

Dacă doriţi să ne sprijiniţi, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail office@www.iiccmer.ro.

Noutăți

Newsletter

Fiți la curent cu activitatea noastră

ACEASTĂ ZI ÎN CALENDAR

Remember

Se întâmpla pe 12 august: În 1950, este adoptat decretul-lege privind pedeapsa capitală pentru delicte împotriva ordinii și libertății interne, împotriva independenței naționale, furt și distrugere de echipament militar, complot împotriva statului etc., care permite ca pedeapsa cu moartea să se aplice într-o arie largă, potrivit intereselor puterii politice.

Learn more
Go to Top