UPDATE: Ţinând cont că ne aflăm în perioada Sărbătorilor de iarnă, am decis să prelungim concursul pentru a da o şansă tuturor celor interesaţi să participe. Astfel, vă mai puteţi înscrie până pe 6 ianuarie 2017, iar rezultatele vor fi anunţate pe 11 ianuarie 2017.  Mult succes şi Sărbători fericite!

*

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc lansează un concurs pentru recrutarea unuia sau mai multor colaboratori care să realizeze materialele grafice necesare activității sale.

La Concursul de Grafică pot participa persoane fizice sau juridice, indiferent de cetățenia sau naționalitatea acestora. Aplicanţii trebuie să înscrie un dosar care să cuprindă:

  1. copia unui act de identitate al fiecărui participant;
  2. CV-ul persoanei sau persoanelor interesate de a participa la Concurs;
  3. un portofoliu cuprinzând minim 3 lucrări ale aplicantului/aplicanților;
  4. un concept grafic pentru o mapă de prezentare a Institutului (coperta I şi IV), pe formatul 450 x 310 mm;
  5. o cotație privind tarifele aplicantului pentru servicii de grafică (afiş, cover de Facebook, respectiv un banner web într-un format standard).

Depunerea dosarului de participare la concurs se face în intervalul 13.12.2016-23.12.2016 prin e-mail la adresa adriana.moroianu@www.iiccmer.ro. Mai multe informaţii sunt disponibile în regulamentul concursului.

Anunțarea rezultatelor se realizează prin afișarea lor pe site-ul IICCMER, cel mai târziu pe 27.12.2016.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la e-mail adriana.moroianu@www.iiccmer.ro.