#IICCMER invită studenţii cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani, care parcurg ciclurile licenţial, masteral sau doctoral, de la Universităţile din România, să se înscrie la #InstitutulDeVară „Descoperă România instituțională”, care va avea loc în perioada 27 – 30 iunie 2022.

Institutul de vară le propune participanților o aprofundare a rolului pe care instituțiile publice îl dețin în societatea românească și funcția pe care acestea o îndeplinesc în ordinea socială. Studenții participanți vor avea oportunitatea de a vizita, într-un cadru organizat, instituții publice ale statului și de a participa la workshop-uri, cu scopul de a înțelege diferențele dintre sistemul instituțional din perioada comunistă și cel prezent.

Dacă sunteți interesați, ne puteți trimite o scrisoare de intenție, însoțită de un C.V., la adresa de e-mail institutuldevara@iiccmer.ro

Candidaţii admişi vor fi contactaţi ulterior pentru informaţii suplimentare. Costurile de cazare, masă şi transport sunt acoperite de organizatori.